Laeb sisu... Laadimine sõltub ühenduse kiirusest

PARFÜÜM KINGITUSEKS

Suurim rõõm on kinkimise rõõm.

Sõbrapäev on ideaalne aeg lähedased üllatuste ning kingitustega ülekülvamiseks. Mis oleks veel parem kingitus kui efektne ja luksuslik parfüümipudel!
Parfüümi kinkimine kipub aga tihti ideede nimekirjas viimasele kohale jääma, sest kardetakse lõhnavalikuga eksida. Jagame teile mõned soovitused selleks puhuks.

 

Mida võtta arvesse parfüümi kinkimisel?

Kas inimesel on mõni looduslik lemmiklõhn, näiteks meeldib talle kookose või kardemoni lõhn.
ILUBOX´i valikust soovitame kookose ja kardemoni armastajale Versace parfüümi “Crystal Noir”, mille lõhna keskmes on erilisel meetodil saadud gardeeniat. Nelgi armastajale soovitame Calvin Kleini legendaarset parfüümi “Eternity”.
Loe rohkem

PARFÜÜMIEKSPERT KIRJUTAB: PARIM KOHT PARFÜÜMI HOIDMISEKS EI OLE VANNITUBA

OLED SAANUD PARFÜÜMI KINGITUSEKS, AGA MITTE OMA LEMMIKU

Kuna lähenemas on kingituste tegemise ja saamise aeg – jõulud – siis on paras aeg rääkida sellest, kuidas parfüümi õigesti hoida ning säilitada.

Nii mõnigi meist on kokku puutunud situatsiooniga, kus kingituseks saadakse parfüüm, mis tundub olevat meeldiv, kuid mitte just antud hooajaks sobilik või juhtub vahel ka seda, et parfüüm ei meeldi… esialgu. Selle asemel, et kingitus kellelegi teisele edasi anda, soovitan parfüüm hoopis ootele jätta. Meie lõhnaeelistused muutuvad vastavalt aastaajale, elustiili ja keskkonna muutustele, suursündmustele elus ning ka maitse-haistmismeele arengu tõttu. Loe rohkem

SÜGISLÕHNADE SOOVITUSED PARFÜÜMIEKSPERT JULIALT

MILLINE PARFÜÜM VALIDA SÜGISEKS?

Kindel lõhn võib meile seostuda mingi kindla meeleoluga ja meis lausa mugavust või ebamugavust ärgitada. Sügis seostub enamjaolt melanhoolsete meeleoludega. Et melanhoolsesse sügistujju tasakaalu tuua valitakse sügiseks magusamad hubast ja sensuaalset meeleolu loovad lõhnad. Sügise jahedas õhus mängivad hästi puidused ja idamaised parfüümid. Komponentidest tasuks vaadata vaniljet, karamelli, kardemoni, kaneeli, nelki, ambrat, patšulit, sandlipuud ja sooje lillelisi lõhnanoote.
Mitmete uuringute tulemusena on jõutud järeldusele, et ligikaudu 90% naistest valib kõrge vaniljesisaldusega parfüümi külmemaks hooajaks. Vaniljet peetakse ka psühhosomaatiliseks afrodisiaakumiks, mis isegi beebi naeratama paneb. Mehed pidid väidetevalt alkohoolsete jookide puhul tummisemaid ja vaniljeseid maitseid eelistama. Seega on vanilje üks tähtis komponent meie meeltemaailmas. Loe rohkem

Iluboxi lõhnaekspert Julia kirjutab: Kõige populaarsemad lõhnad

Kõige populaarsemad lõhnad


Olgugi et ilmad kuulutavad sügise peatset saabumist, räägime sel korral lilledest, sest ilma nendeta parfümeeriat ei eksisteeri.

Lillelõhnade perekond on üks suurimaid ja mitmekülgsemaid lõhnaperekondi parfümeerias. On peaaegu võimatu luua parfüümi, milles pole kasutatud lillelisi komponente. Lilled muudavad lõhnabuketi mitmetahuliseks andes lõhnale kas värsket lehti meenutavat, pehmet magusat sensuaalset või hoopis puudrist hõljuvat nüanssi. Lilled toovad lõhnades esile isuäratavaid vürtse ja põnevaid puiduseid noote.
Loe rohkem

Iluboxi lõhnaekspert Julia soovitab: Suvi ja parfüümid

Iluboxi blogi kolmas postitus on pühendatud suvele

Alateadlikult ja ka teadlikult valime endale parfüüme olenevalt aastaajast. Kliima, milles viibime, mõjutab suurel määral meie lõhnaeelistusi. Samuti ka kultuuriruum.

Üldiselt oleme harjunud selle mõtteviisiga, et suvel, mil on palavam, valitakse kergemad ja õhulisemad parfüümid. Seda otsust mõjutab suuresti ka see, et soe õhk avalikustab ka need lõhnad, mida me näiteks talvisel tänaval ei tunne. Ja kahjuks pole kogu suvine aroomibukett alati kõige meeldivamaid odööre täis, sest küpsemise ja roiskumise protsessid on samuti kiiremad.

Loe rohkem

iluboxi lõhnaekspert Julia soovitab: Kuidas kasutada parfüümi õigesti

Iluboxi blogi teine postitus on pühendatud parfüümi kandmise nippidele.

Lõhnad ümbritsevad meid kõikjal – tänaval, ühistranspordis, koridorides, aias. Lõhnad võivad meenutada möödunud sündmusi ja tuttavaid inimesi. Ilmselt on meist enamik kokku puutunud situatsiooniga kus parfüüm meeldib väga, kuid kipub nahal kiiresti hääbuma ja tekitab soovi parfüümipudelisse lausa sukelduda. Kuidas siis meelepärast, kuid kiiresti kaduma kippuva parfüümi eluiga oma nahal pikendada? Loe rohkem

7 põhjust miks kasutada parimat parfüümi

Parfüümid on inimestele tuntud iidsetest aegadest ning on olnud olulise tähtsusega juba minevikus ja muidugi ka tänapäeval,  sest kanda parimat parfüümi on trend, mida kõik järgivad. Parfüüm saadakse pärast õlide ja mõningate aromaatsete ühendite segamisel. Tänapäeval on kogu maailmas tohutul hulgal erinevaid lõhnu ja iga päev tehakse palju uusi. Loe rohkem

Mobiiliversioon: Lubatud